مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط همسایه

سلام خسته نباشید ‌‌من 6روز پیش توسط همسایه کتک خوردم انگشتم ورم شدید کرد حوصله دادگاه پاسگاه نداشتم ولی بعد شش روز رفتم پزشک قانونی گفت که کلانتری نامه باید بده،کلانتری گفت دادگاه باید دستور بده اثار کبودی در هر دو پا. امروز رفتم عکس دستم گرفتم دارو داد. الان صبح میتونم با ابلاغیه ی کلانتری برم پزشک قانونی و اثار کبودی رو مدرک جمع کنم علیه همسایه چون الان فقط عکس انگشتم و داروهارو دارم نامه پزشک قانونی ک کتک خوردم ندارم

پاسخ ها :

شکایت از همسایه برای ضرب و جرح ضرب و جرح توسط همسایه ضرب و جرح