مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل و وصول خسارت ها

با سلام و خسته نباشید. بنده مدت 3ساله که با شراکت برادرم پیشفروش آپارتمان با پیشرفت کاری 30درصد خریدیم و 2سال قبل قرار بود تحویل دهد. متاسفانه تا این لحظه با وعده وعیدهای الکی نتونسته تحویل بده. قیمت تمام شده برایمان 310.000.000 تومان بوده .7تا چک داده بودیم و تا کنون 3تا از چکهارو که جمعاً 238.000.000 تومان میشه پاس کرده. و فقط از اون موقع 10درصد پیشرفت کاری داشته. اگر شکایتی علیه ایشان تنظیم بکنیم لازمه که مبلغ بقیه چکهارو تو حساب داشته باشیم؟فروشنده هیچ گونه قدرت مالی جهت الزام به تحویل مبیع نداره... و آیا میتواند با چکهایی که در دست دارد شکایت متقابل بکند؟ در قراردادمان از پرداخت چکها بر حسب پیشرفت کاری قید نشده و در وجه حامل نوشته شده اند. ولی سریال اونا در قرارداد درج شده و همچنین یک چک از فروشنده به مبلغ 350.000.000 تومان بابت عدم انجام تعهدات در دست داریم.. از شما تقاضا داریم نحوه وصول تمامی خسارات وارده به ما از سه سال پیش از طریق مراجع قضایی چگونه میتواند باشد... با تشکر از شما و همکاران محترم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال برای هر دو طرف حق طرح دعوی متصور است . برای خریدار بابت الزام فروشنده به انجام به موقع تعهدات و در صورت تعیین خسارات و وجه التزام ، مطالبه آن و برای فروشنده طرح دعوی مطالبه وجه چکهای صادره به عنوان ثمن معامله .

پرسشگر :

ممنون از جنابعالی.عذر میخوام اگر بابت الزام به تعهدات .شکایت کنیم .و بعد از رای قاضی محترم دادگاه..فروشنده قادر به انجام تعهدات نباشه.حداکثر تو چه مدتی میتونیم نتیجه بگیریم.خیلی ممنون

پرسشگر :

خسارت تاخیر تادیه چک. از تاریخ چک به مدت 2سال به مبلغ 350.000.000تومان چقدر میشه ممنون

یک وکیل

با سلام
در صورت نیاز به مشاوره کامل و دریافت اوراق و لایحه در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

یک وکیل

پاسخ سوال دوم : مسائل حقوقی امری تخصصیست و مداخله در آن در صلاحیت وکیل دادگستریست . توصیه می شود در حوزه قضائی خود ، وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه اختیار نمائید .