مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملک

با سلام سال گذشته ملکی را خریداری کردیم و‌ سند را به نام زدیم بخشی از پول را به نام فروشنده زدیم و بخشی را به خواسته خود فروشنده به شماره حساب خواهرزاده اش واریز کردیم ولی رسیدی مبنی بر اینکه ما پول ملک را کامل پرداخت کردیم نگرفتیم فقط فیش واریزی که به حساب خواهرزاده زدیم رو داریم امسال وکیل اون فروشنده زنگ زده میگه خواهرزاده قرار بوده با پوله کار کنه سودش رو بده ولی دبه کرده از ما خواست بریم شهادت بدیم که ما پول ملک رو به حساب خواهرزاده زدیم ما هم قبول کردیم بریم امروز برام ابلاغیه اومده که فروشنده ازم شکایت کرده که پول ملک رو ندادیم و هم پول ملک رو از ما میخواد هم جبران خسارات هم اینکه هزینه شکایتش رو ما باید بپردازیم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پرونده نیاز به بررسی و مطالعه دارد . میتوانید درخواست جلب ثالث نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر سند رسمی گرفتید به دادگاه همینهایی که اینجا گفتید پاسخ بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید خواهرزاده را جلب به دادرسی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شهود ادعای خود را ثابت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما مبلغ را به درخواست خودشان به حساب خواهرزاده‌اش واریز کرده اید و دست نوشته یا رسیدی در این زمینه وجود داشته باشد مشکلی ایجاد نمی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدارک باید رویت شود و مفاد قرارداد شما و تعدات طرفین حائز اهمیت است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با ارایه رسید وجوه واریزی و اثبات ان در جهت دفاع اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با ارائه دلایل و مستندات از خودتان دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در جلسه دادرسی اثبات نمایید که وجه واریزی به حساب خواهرزاده ، از بابت باقیمانده ثمن بیع بوده است
و باید با شهادت شهود و مستندات و دلایل ، ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید که مبلغی که به حساب خواهر زاده بوده بابت همین معامله به درخواست فروشنده بوده