مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله بصورت نقدی و عدم دریافت رسید از فروشنده و ادعای عدم پرداخت توسط ایشان

سلام زمینی را خریداری نمودم و مبلغ آن را بصورت نقدی پرداخت کرده ام و در مبایعه نامه جملات پرداخت نقدی و معامله قطعی است نوشته شده است در حال حاضر فروشنده ادعای عدم پرداخت و درخواست ابطال بدلیل عدم پرداخت داده است لطفا راهنمایی کنید چنین چیزی امکان دارد یا نه فروشنده می تواند اعای فسخ نماید و چطور می تواند پرداخت وجهی که نقدی صورت گرفته است را ثابت کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

یکی از ادله اثبات دعوی اعم از اقرار شهادت، سند، سوگند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد دارید ارایه کنید اگر نه قسم راهکار اخر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یکی از ادله اثبات دعوی اعم از اقرار شهادت، سند، سوگند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شهود خود را معرفی و در غی. این صورت سوگند یاد کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با شهادت شهود وقرائم وامارات قانونی