مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

سه سال پیش مغازه ای خریدم به مبلغ 550 میلیون تومان. 50 میلیون تومان واریز به حسابش شد. و الباقیش طبق درخواست خودش برای ارز دیجیتال خریده و تحویلش شد و به همین سبب در مبایعه نامه نوشتن که نقدا دریافت نمودند.
حال بعد از سه سال گفتن مغازه را خودشون میخرن. پشت همون مبایعه نامه نوشتیم که معازه به مبلغ 1.250.000.000 تومان به ایشان فروخته شد. و مغازه تحویل شد.
بعد از پرداخت ثمن خودداری کرده. من اظهار نامه دادم که پولم رو بده، رفته شکایت کلاهبرداری کرده که قبلا ثمن معامله رو بهش ندادم و ارزدیجیتال گرفته شده برام که من اونو میخوام پس بدم و اصلا قرار بوده اون ارز دیجیتال رو به جای پول ثمن معامله مسترد کنم و قرار نبوده که پولی بدم.
در صورتی که کلا دروغ میگه و اگر قرار بر استرداد ارزش بود که مبایعه نامه طور دیگه ای نوشته میشد و اون همه سر تخفیف گرفتن چونه نمیزد و التماس نمیکرد.
حالا شکایت کلاهبرداری کرده ازم. شهود معامله دو تا از پسراش و پسر خودم بوده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر جرم کلاهبرداری محقق نشده است
هرچند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد..

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دلایل و شهود بررسی میشود احتمالا منع تعقیب صادر بشود چون مربوط به اختلاف ملکی هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اثبات جرم کلاغ نیاز به تحقق شرایطی است که به نظر در این موصوع چنین چیزی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از آن طریق که ارز دیجیتال خریده‌اید مدارک خود و اگر به صرافی پول واریز کرده‌اید آنها را ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مطلقا جرم کلاهبرداری نیست و دعوای ایشان رد خواهد شد

شما باید بلافاصله دادخواست مطالبه ثمن معامله به مبلغ .... و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

احتمالا شکایت ایشون رد بشه چرا که این قانونا مصداق کلاهبرداری نیست. شما مطالبه وجه ثمن رو دادخواست بدید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ظاهراً جرم کلاهبرداری محقق نشده است ولی جهت اظهار نظر دقیق مطالعه پرونده ضرورت دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده با توجه به مدارک وادله طرفین ملاک عمل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک و مستندات است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام نیاز به مشاوره تلفنی دارید.سوال با جزییات نیست