مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مستثنیات دین

سلام. خانم بنده مهریه را به اجرا گذاشته اند. مهریه ایشان پانصد سکه است. بنده یک ماشین به نامم است که سیزده سال پیش به برادرم فروختم و از آن روز زیر پای ایشان است ولی به نام خودم است اگر توقیف گردد میتوانم با استشهاد محلی ثابت کنم که ماشین زیر پای برادرم بوده ؟ و یک آپارتمان هفتاد و هفت متری هشت سال ساخت هم دارم که وام هم دارد. ضمن اینکه کار بنده آزاد است و در آمدم بطور متوسط یک میلیون و هشتصد هزار تومان است. لطفا بفرمایید که همسر بنده میتواند از ماشین و آپارتمان بنده برای مهریه استفاده کند ؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می تواند ولی شما هم راهکار قانونی دارید با وکیل مشورت کنید حتما