مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای مهریه

سلام. ممنون از سایت خیلی خوبی که دارید.
خانمی هستم با دو فرزند که همسرم دادخواست عدم سازش داده و رای قطعی گرفته اما برای اجرای طلاق به محضر مراجعه نکرده.
مجددا پرونده جدیدی باز کرده و درخواست طلاق داده.
با وجود سازگاری من و قبول تمام شرایط، ایشان حاضر به ادامه زندگی نیست
به اشکال مختلف از پرداخت مهریه طفره میره، منزلی داشته که به نام پدرش زده تا اموالی نداشته باشه.
میخوام بدونم برای توقیف اموال ( قراردادها و حقوق و ... ) و سهم الارث آینده، چه کاری باید انجام بدم؟
متشکرم.

پاسخ ها :

سخاوت  قويدل كلاشي

سخاوت قويدل كلاشي :

استان :

اگر درخواست طلاق از طرف زوج بوده که تکلیف مهریه مشخص است باید پرداخت کند.ولی اگر زوجه درخواست طلاق بدهد باید وقوع هریک از شرایط مقرر در عقدنامه را اثبات و عسر وحرج خود را به دادگاه اثبات کند .و اگر اموالی از زوج وجود دارد چه باالفعل و چه سهم الارث میتوان به تامین خواسته و توقیف اموال بدوا همه را در قبال مهریه توقیف کرد مگر اینکه مشمول مستثنیات دین باشد.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
برای مهریه به دفترخونه ای که ازدواج کردید مراجعه کنید و در اداره ثبت تقاضای توقیف اموال و حقوق کنید

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

برای مهریه بایدابتدا ازطریق اجرای ثبت اقدام کنید واگر اموال رسمی نداشت ازطریق دادگاه.درصورت طلاق به شما ارثی تعلق نخواهد گرفت مگر شرایط خاص