مشاوره حقوقی رایگان - ایا باز امکان صدور دستور موقت وجود داره ؟

سلام خسته نباشید.
همسایه بنده مدعی هست که من به زمینش تجاوز کردم و مقداری از زمینش را تصرف کردم و دادخواستی تنظیم و در آن این خواسته ها را داشته :
1. رفع تصرف عدوانی 2. قلع و قمع مستحدثات 3. دستور موقت برای جلوگیری از ساخت وساز
اولین جلسه دادگاه ما اول اردیبهشت بوده که قاضی دستور به کارشناسی دادند و بعد از چند روز ابلاغیه زیر برای من که خوانده هستم اومده

درخصوص درخواست آقای .... فرزند ... به طرفیت آقای .... فرزند...
به خواسته تقاضای صدور دستور موقت فوری مبنی بر ادامه عملیات ساخت و ساز بر روی پلاک ثبتی ... نظر به اینکه متقاضی دستور موقت با وصف ابلاغ نسبت به تودیع خسارت احتمالی اقدام ننموده ، به استناد ماده 319 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی قرار رد دستور موقت صادر و اعلام می دارد.
قرار صادره مستقلا قابل اعتراض ، تجدید نظر و فرجامخواهی نمی باشد لیکن متقاضی می تواند ضمن تقاضای تجدیدنظر
به اصل رای نسبت به آن نیز اعتراض و درخواست رسیدگی نماید.

حالا با گذشت چند ماه از این موضوع و نظریه کارشناسی که به نفع بنده بوده و خواهان هم اعتراض کرده ، قاضی پرونده عوض شده و رای به این داده که کلا مستندات خواهان به دلیل این که قراردادهای خصوصی و غیر رسمی هست مورد قبول نیست و باز خواهان اعتراض کردند و تقاضای ارجاع پرونده به دادگاه تجدید نظر و برگشت به روال عادی را دادند.
من الان میخوام ساخت و سازم را شروع کنم و میخوام بدونم که خواهان باز میتونه تقاضای صدور دستور موقت برای جلوگیری از ساخت و ساز بنده را بکنند ؟
اگر این کار را کرد من باید چه کاری انجام بدم که بتونم در صورتی که رای به نفع من صادر شد در آینده خسارتم را ازش بگیرم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شامل چندین بخش مجزای حقوقی می‌باشد که هر کدام باید جداگانه بررسی شود