مشاوره حقوقی رایگان - صدور دستور موقت

با سلام. بنده بخاطر اختلاف با همسرم و تقاضای اجراییه مهریه دادخواست رجوع از هبه را مطرح نمودم(بنده 3دانگ منزل مسکونی ام را بصورت سند قطعی و تک برگ بنام همسرم زدم)و تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر جلوگیری از نقل و انتقال ملک مورد نظر را خواستار شدم حال دادگاه جهت صدور دستور موقت از نقل و انتقال ملک مورد نظر و تودیع خسارت احتمالی به بنده ابلاغیه داده که باید مبلغ 150ملیون وجه نقد را ظرف مدت یکهفته به حساب دادگستری واریز نمایم ،بنده امکان واریز نمودن این مبلغ را ندارم، حال باید چیکارکنم،و یا اگر این مبلغ تودیع خسارت را واریز کنم با این تفاسیر که همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشته آیا این پول به همسرم می‌رسد یا دادگاه آن را به من برمیگرداند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است همسرتان بابت مهریه توقیف کند
با شعبه صحبت کنید تا به جای پول وثیقه معرفی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید پرونده در شعبه مطالعه شود بصورت دقیق