مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادسرا نتیجه

احتراما ؛ در خصوص اتهام ص.سی فرزند ق متاهل متولد 1365 فاقد سابقه محكومیت كیفری، دائر بر ایراد صدمه بدنی عمدی موضوع شکایت ع.الف فرزند الف با عنایت به شکایت شاکی - صورتجلسه اولیه تنظیمی توسط ضابطین دادگستری - گواهی پزشکی قانونی و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده بزه انتسابی به ایشان محرز و مسلم تشخیص و لذا مستندا به مواد 14 - 17 - 347 - 401 - 450 - 452 - 714 قانون مجازات اسلامی قرار جلب به دادرسی ایشان صادر و مراتب در اجرای ماده 265 قانون آیین دادرسی كیفری اعلام میگردد. ضمنا در خصوص اتهام های دیگر متهم فوق دائر بر توهین و تهدید و شروع به آدم ربایی و راجع به اتهام الف.س دائر بر ایراد صدمه بدنی عمدی و توهین و تهدید و شروع به آدم ربایی بلحاظ فقد ادله اثباتی مستندا به اصل 37 قانون اساسی و ماده 120 قانون مجازات
اسلامی و ماده 4 قانون آئین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد. قرار منع تعقیب صادره ظرف 10روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در محاکم کیفری تهران می باشد.
این قرار به چه معناست من به چی محکوم شدم آیا الان باید شکایت کنم یا نه چون شکایت این آقا واهی بوده

پاسخ ها :

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

در خصوص ایراد ضرب و جرح عمدی دادسرا شما رو گناهکار شناخته اما در موردتهدید وشروع به ادم ربایی گناهکار نشناخته اقای الف س هم کلا بی گناه شناخته شده

پرسشگر :

آیا در خصوص ایراد ضرب و جرح عمدی میشه از خود در دادگاه دفاع کرد یا از الان قاضی ما را گناهکار میداند؟

پرسشگر :

آیا الان این موضوع قابل شکایت است؟

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

درخصوص ضرب و جرح دادگاه وقت رسیدگی تعیین میکند و شما میتوانید در جلسه دادگاه از خودتان دفاع کنید