مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم کسیکه درآستانه طلاق از طرف زوجه باشه وبرگه طلاق روامضاکنه بشرط اینکه زوجه ازحق و حقوقش بگذره و تمام پولی که بعنوان شیربها گرفته رو پس بده امضا کرده ولی بعدازمدتی یه ابلاغیه تاریخ گذشته آوردن انداختن پشت درخونمون وداخلش نوشته چون زوج راضی شده که زوجه ازحق و حقوقش بگذره طلاق میدم وامضا کرده همچین تاریخی بیاد برای خواندن صیغه طلاق ولی درمورد شیربهایی که گرفته داخل ابلاغیه حرفی زده نشده ...حالا زوج میگه تا حقمو بهم نده و وسایلی که باخودش برده رو پس نفرسته من دادگاه برای خوندن صیغه طلاق نمیرم.....حالا اگه خودش برای خوندن صیغه طلاق حاضر نشه...زوجه.میتونه یا دادگاه میتونه بدون حضور زوج صیغه طلاق رو جاری کنه؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی دادگاه نماینده به دفترخانه اعزام میکند این وضعیت به نفع شماست شیر بها را اغماض کنید