مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام همسر بنده از طریق اداره ثبت مهریه اش را به اجرا گذاشته است و اداره ثبت تعداد کل 300 سکه را در قیمت سکه در روزی که به اجرا گذاشته ضرب کرده و اعلام کرده که مهر خانم این قیمت است. آیا این شیوه درست است؟؟؟؟ پس 110 سکه جریانش چیه؟؟؟ آیا 110 سکه در ثبت معنی نمیدهد؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

زن به مجرد عقد مالک مهرش میشود وکله سکه ها به وی تعلق میگیرد .

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تا 110 سکه امکان صدور برگ جلب وجود دارد و برای بیشتر از آن جلب صادر نمی گردد