مشاوره حقوقی رایگان - نحوه و مطالبه حقوق مدیر عامل شرکت

بنده مدیر عامل شرکت سهامی خاصی هستم که این شرکت در شرکت سوده دیگری سهامدار اصلی ( 90درصد) بوده و طبق توافق صورت گرفته در جلسات و مجامع شرکت مذکور حضور و بعنوان نماینده صورتجلسات را امضا نموده و صورتهای مالی شرکت مذکور را بررسی می نموده ام . متاسفانه برای شرکت خود بنا به دلایلی کد کارگاهی اخذ نشده است . با توجه به عدم پرداخت هیچگونه وجهی از هیات مدیره امکان اعتراض و مطالبه حقوق سالهای مدیریتی خود را دارم ؟

پاسخ ها :

مطالبه حقوق مدیر عامل شرکت حقوق مدیر عامل شرکت مدیر عامل شرکت