مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح زوجه

سلام وقت بخیر،من وخانمم تو خونه دعوامون شد لفظی وهمه دعواهامون مربوط به خانواده همسرم هست تاحرف بدی به زبان آورد من هم زدمش بعدرفت خونه پدرش،ما2تابچه داریم حال بعد2روز تلفنی پدرخانمم بهم فوش های رکیک داد به حساب اینکه معتاد هست چیزی نگفتم و بیشتر به خاطر همسرم، با پدروزن داداشم رفتیم باهاشون صحبت کنیم من تو ماشین موندم تابعدیک ساعت خانمم به همراه پدروزنداداشم امدن من فقط رفتم جلو پدرخانمم بگم چرا بهم فوشهای بدی میدی مگه شماباخانمتون دعواتون نمیشه شروع کردبه پدرومادرم ووفوش دادن بعدهمسرم هم رفت خونه پدرش منم هی درزدم گفتم این راهش نیست ظلم نکن ازپنجره فوش دادمنم به فوش بستم 2لگدزدم به درشون بعدرفتن ماباپلیس تماس گرفتندوفیلم لگدروثبت کردن من بایدچی بگم به کلانتری؟ الان خانمم رفته پزشک قانونی و اما طلاق نمیخواد فقط میگه من برم دکتر روانشناس من کارمند هستم جای حساسی هم کار میکنم اصلاعصبی یامریض نیستم حرف کل خانواده همسرم هستندمن 3ماه میشه قبل دعوامون نمیرم خونشون اماخانمم مشکلی نداره میره میادهمسرم منوزندگی رودوست داره پدرخانم ومادرخانمم اذیت میکنن برادرخانمم هم باپدرش به خاطرمن دعواکردکه منومیشناسه من اهل ظلم نیستم.الان بایدچیکارکنم ببخشیدطولانی شد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اوراق مربوطه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع خود را از طریق مشاوره خانواده حمایت دعوای کیفری برای دو نفر نیز قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به فحاشی صورت گرفته می توانید شکایت کنید توصیه اکید این است که سعی کنید رضایت طرف مقابل را جمع کنید تا موضوع سریعتر فیصل یابد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اول اینکه در صورت تمایل سعی کنید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید دوم اینکه در خصوص فحاشی ها شما نیز متقابلا شکایت کنید و درخواست تمکین برای همسرتان بفرستید