مشاوره حقوقی رایگان - سلام شوهرم دست بزن داره من چیکار کنم

سلام شوهرم دست بزن داره من چیکار کنم هفته ی پیش زده دستمو شکسته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برید کلانتری نامه بگیرید برای پزشک قانونی و بعد بر اساس آن شکایت ضرب وجرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکلا در جایگاهی نیستند برای شما مسیر مشخص کنند فقط می توانیم مسیر خواسته شما را توضیح دهیم که چیزی در این خصوص بیان نشده است.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید و جهت معاینه درخواست پزشکی قانونی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما به پلیس 110 تماس بگیرید
و صورتجلسه نمایید
و سپس از ایشان شکایت ‌نمایید
و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
می توانید از طریق مراجع قاضی اقدام به شکایت نمائید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا به دادسرا شکایت کنید تا اعزام کنند به پزشکی قانونی دو بار که که به پرداخت دیه محکومش کنی، دیگر تگرار نمی کند واگر تکرار کرد حق طلاق داری با کلیه حق وحقوق مالی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کلانتری درخواست ارجاع به پزشکی قانونی کنید و با گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود شکایت کیفری ضرب و شان را‌ ثبت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ای بابا شکایت کنید تا بررسی و رسیدگی و مجازات شود و هرگز رضایت هم ندهید هر بار که شکایت نمی کنید مجوز کتک خوردن بعدی خود را فراهم می کنید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

در صورت هربار تکرار شما هم باید گزارش 110 رو بگیرید
هم نامه ی پزشکی قانونی
این موارد در آینده برای اقدامات بعدی بسیار مفید خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به پزشکی قانونی مرجعه تاثبت جراحت شود 110ر درجرین گذارید وشکایت صرب وجرح مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول از اداره پزشکی قانونی گواهی مربوطه را اخذ نمایید و سپس اقدام به شکایت کیفری ضرب. و جرح نمایید
در خصوص طلاق نیز می توانید اقدام نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کلانتری نامه بگیرید برای پزشکی قانونی بعد شکایت ضرب و جرح عمدی را ثبت کنید.

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

طرح شکواییه ضرب و جرح نمایید و بعد ازصدور رای قطعی به استناد عسر و حرج دادخواست طلاق تقدیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

شکایت کیفری ضرب و شتم از دفاتر خدنات قضایی

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام شکایت کیفری علیه ایشان مطرح کنید و بعد از محکومیت ایشان در نهایت با توجه به وضعیت موجود وعسر وحرج دادخواست طلاق بدهید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید نامه پزشک قانونی بگیرید و علیه شوهر شکایت ضرب و جرح عمدی کنید. در نهایت شاید بتوانید با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس شکایت خود را در دادسرا مطرح نمایید و درخواست ، نامه برای پزشکی قانونی را نمایید و

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام به پزشکی قانونی مراجعه نمایید تا گواهی صادر گردد