مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح مندرجات

با سلام میخواستم بدونم میتونم برای اصلاح محل تولد دادخواست به شورای حل اختلاف (ثبت احوال) (با ضمیمه شهادت نامه مادر و پدر) بدم و رای بگیرم یا باید حتما طرح دعوی در دادگاه باشه؟ ممنون

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اصلاح محل تولد در صلاحیت اداره ثبت احوال و درصورت عدم اصلاح دادگاه عمونی حقوقی محل تنظیم سند یا اقامت شما

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به هیئت حل اختلاف مستقر در اداره ثبت احوال شهرستان صادر کننده شناسنامه مراجعه فرمائید .

پرسشگر :

میتونم از هیت رای بگیرم به استناد این موراد؟؟؟

یک وکیل

سلام" پاسخ سؤال دوم : همانطور که اعلام شد موضوع سؤال شما منطبق بر بند 5 ماده 3 اصلاحی قانون ثبت احوال بوده و در صلاحیت هیأت حل اختلاف مستقر در اداره ثبت احوال صادر کننده شناسنامه است و رسیدگی اعتراض به تصمیم هیئت مزبور نیز وفق ماده 4 قانون مذکور در صلاحیت دادگاه محل اقامت خواهان می باشد. والسلام