مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه و سنوات سرایداری

با سلام سرایداری بابت بیمه و سنوات سیزده ساله شکایت کرده و طبق حکم، مالکین باید مبلغی پرداخت کنند
واحدی که یک بار خرید و فروش شده، نه سال یک مالک داشته و چهار سال مالک دیگری داشته، آیا مالک اولیه هم باید در پرداخت این مبلغ شریک باشد؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر هر مالک سهم خودش را باید پرداخت نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر هر مالکی بایستی از عهده پرداخت حق سنوات و پاداش سرایدار برآید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به نظر هر مالکی بایستی از عهده پرداخت حق سنوات و پاداش سرایدار برآید