مشاوره حقوقی رایگان - وارسی بسته پستی

سلام سوال من ان هست که ایا بسته ای که کاملا بسته بندی و بسته شده رو به اداره پست تحویل میدیم حق اینو دارند که بسته رو باز کنند تا ببینند داخلش چی هست یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سامانه شکایت از پست «سامانه الکترونیکی پاسخگویی به شکایات شرکت ملی پست» به آدرس eop.post.ir سامانه ای است که در سال های اخیر توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است و یکی از بهترین و ساده ترین راه ها برای ثبت شکایت و پیگیری جواب شکایت از پست می باشد. برای ورود به سامانه شکایت از پست باید آدرس eop.post.ir را در مرورگر خود وارد کرده و بعد از وارد شدن به سایت شکایت از پست مراحل ثبت شکایت را انجام دهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با دستور مقام قضایی ممکن است و همچنین طبق تعریف ارائه شده در مبحث سوم ماده 81 قانون امور گمرکی، مرسولات پستی به طور کلی اشیائی را شامل می‌شود که مطابق با قوانین پستی کشور ما یا قوانین پست بین المللی اتحادیه جهانی پست، قبول، مبادله و توزیع می‌شود. این مرسولات پستی شامل مراسلات و امانات زیر می‌شود:

دسته اول مراسلات پستی، نمونه‌های تجارتی، مطبوعات، کارت پستال، نامه، نوار، لوح فشرده و مانند این‌ها را شامل می‌شود.
همچنین امانات پستی، کلیه بسته‌های پستی را شامل می‌شود؛ به جز مراسلاتی که در قوانین پستی تحت عنوان دیگری دسته بندی می‌شوند و از نظر بسته بندی، وزن و کرایه پستی مشمول قوانین و ضوابط خاص خود هستند.
بخش اول – مبادله کیسه‌های حاوی مرسوله‌های پستی
مطابق با ماده 82 از همین مبحث، کیسه‌های پستی که حاوی مرسولات پستی هستند باید به هنگام ورود به گمرک‌های مرزی و ارسال به خارج از کشور، در دفتر مبادله پستی تحت نظارت گمرک قرار گرفته و مهر و موم گردند. یعنی این بسته‌ها در داخل کشور پلمپ شده و سپس به خارج از کشور ارسال می‌شوند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر مگر با دستور قضایی و در صورت تشکیک به بسته

محمد شریفی نیا

جناب آقای محمد شریفی نیا :

با اجازه مقام قضایی فقط ممکنه

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

با دستور مقام قضایی یا در صورتی که مشکوک شوند و جنبه امنیتی داشته باشد میتوانند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با دستور مقام قضایی میسر است البته در صورت دلیل بر وجود بسته های مشکوک مقدور است.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر دلایل قانع کننده ای مبنی بر مشکوک بودن بسته پیدا کنند می توانند آن را بررسی و در صورت لزوم باز نمایند

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام بله مگر اینکه مطمئن شوند مشکل امنیتی ندارد و از شما رسید می گیرند که داخل بسته وجه نقد و اوراق بهادار وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا خیر

آیین دادرسی کیفری
ماده 87 - هرگاه مأموران پست بر مبنای قرائن و امارات، احتمال قوی دهند که بسته پستی حاوی مواد مخدر، سمی، میکروبی خطرناک و یا مواد ‌منفجره، اسلحه گرم، اقلام امنیتی مطابق فهرست اعلامی از سوی مراجع ذیصلاح به پست و یا سایر آلات و ادوات جرم است، محموله پستی با تنظیم صورتمجلس توقیف میشود و موضوع فوری به اطلاع دادستان می‌رسد. دادستان پس از أخذ نظر مراجع ذیصلاح و بررسی، در صورت منتفی بودن احتمال، بلافاصله دستور استرداد یا ارسال بسته پستی را صادر می‌کند.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرفا تحت شرایطی بله