مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از تحویل خانه رهن

سلام من چند ماه پیش برج 2 خانه رهن کامل کردم به مبلغ 30میلیون تومان که ده میلیون طی دو فقره چک بهش پرداخت کردم و قرار بود بیست میلیون دیگر را زمان تحویل منزل بهش تحویل بدم که به من زنگ زد و گفت خانه آمادست و من بیست میلیون دیگه رو طی یک فقره چک به آن پرداخت کردم و کلید را تحویل گرفتم زمانی که از بنگاه رفتم خانه دیدم هنوز آماده نیست و با موجر بحثمون شد و گفت فردا آمادست که هر روز امروز و فردا میکرد رفتم اظهارنامه پر کردم دوباره امتناع از تحویل کرد رفتم دادخواست اعسار و استرداد پولم را دادم که حالا سه ماه است هیچ جوابی نداده رفته وکیل گرفته منو تهدید میکنه که دوسال میدوونمت تا به پولت برسی حالا میتوانم برم در خانه بشینم تا ابلاغیه برام بیاد چون خونه پدرم موندم چکار کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر می خواهید مبلغتان مسترد شود نمی توانید هم تحویل بگیرید هم مبلغتان را بگیرید پس بهتر با صاحب خانه توافق نمایید اگر توافق حاصل نشد پیگیر دادخواست باشید. و ضمنا قرارداد اجاره خود را یک وکیل مطالعه نماید.