مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام خسته نباشید
من پارسال یه ماشین فروختم بدون اینکه من اطلاع داشته باشم و چون خودمم تجربه نداشتم و وکالت فروش از من گرفتن و الان از اون موقع برای عوض کردن پلاک اقدامی نکردن و این آقا خودش بنگاهی بود الانم خلافی گرفتم 2 میلیون خلافی داره حالا میخوام بدونم من میتونم از اینا شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط برای موضوع خلافی میتونید شکایت کنید . اگر مابقی پول ماشین را نداده اند هم میتوانید دادخواست مطالبه مابقی ثمن معامله را طرح کنید.