مشاوره حقوقی رایگان - خریدار تعویض پلاک نمیکند

چند روز اخیر یه پراید رو معامله کردم قولنامه کردیم و محضر رفتیم وکالت فروش و وکالت برای تعویض پلاک دادم به مدت 45 روز حالا خریدار ادعا میکند که تعویض پلاک نمیکند
برای الزام به تعویض پلاک چه کاری میتونم انجام بدم؟
ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید مدت وکالت سپری شود وبعد از ان اگر تعویض پلاک صورت نگیرد باید دادخواست الزام به فک پلاک ودستور موقت مبنی بر توقیف خودرو را بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق دفاتر قضایی دادخواست فک.پلاک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید از طریق راهنمایی و رانندگی
درخواست توقیف پلاک را مطرح نمایید یا دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف پلاک را مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیق تماس بگیرید

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

سلام
به اگر مدت وکالت تمام شده مراجعه نمایید به راهنمایی و رانندگی و درخواست فک پلاک کنید اونجا کمسیون است بدون دستور دادگاه ماشینو توقیف می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک بدهید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید دادخواست الزام بدهید
یا خودتان شخصا به راهنمایی ‌رانندگی مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق راهنمایی و رانندگی جهت توقیف اقدام نمایید همچنین می توانید دادخواست فک پلاک و توقیف مطرح نمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، بعد از اتمام مدت وکالت ، از طریق دفتر خدمات قضایی ، دادخواست الزام به فک پلاک‌ بدهید .
برای توقیف هم از طریق راهنمایی و رانندگی و یا دادگاه میتوانید اقدام نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از اتمام مدت وکالت ، از طریق دفتر خدمات قضایی ، دادخواست الزام به فک پلاک‌ بدهید .
برای توقیف هم از طریق راهنمایی و رانندگی و یا دادگاه میتوانید اقدام نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الزام به فک پلاک مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اخذ دستور موقت پلاک توقیف گردد و
الزام به فک پلاک مطرح نمایید.