مشاوره حقوقی رایگان - جریمه ماشین پلاک ب اسم من

باسلام.من یک ماهه ماشین رو فروختم ولی طرف مسافرکشه و پلاک ب اسم منه گفته نمیام با این زودی تعویض پلاک کنم و هر هفته دوبا جریمه میشه و پیامکش برای من میاد میخاسم ببینم ایا جریمه های طرف برای سابقه و گواهینامه من دردیر میشود و تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما فورا دادخواست فک پلاک و توقیف دهید بله مسئولیت دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فک پلاک و دستور موقت بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دردسرهای بزرگتر هم ممکن است گریبانگیر شما شود سریع دادخواست تعویض پلاک بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بله ، شما فوراً درخواست فک پلاک و توقیف را تقدیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف خودرو تقدیم نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست تعویض و فک پلاک مطرح نمایید