مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک و تعویض پلاک

با سلام.بنده چند سال پیش یه ماشین فروختم . تو این مدت هم چندین بار اجبارا به خریدار وکالت دادم ولی هر سری کوتاهی کرد.خریدار هم در واقع شوتی هست و با ماشین خلاف میکنه.اخرین بار هم با گریه و زاری خونواده اش وکالت دادم بهش ولی باز تعویض نکرد.الانم ماشین بدلیل خلاف توقیف هست.دو بار هم من شکایت کردم از ایشون.ایا من اگر مجددا شکایت بزارم، میتوانم واسه ثبت نام ماشین اقدام کنم؟کلا راهکار اینکه خریدار همکاری نکنه چیه؟(با شکایت نهایت ماشین توقیف میشه ولی پلاک کماکان روی ماشین باقی میمونه).با سپاس فراوان از مجموعه عالی شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تعویض پلاک را به طرفیت وی بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می‌توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی وفک پلاک را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک‌ پلاک دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت خریدار مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

الزام به تعویض پلاک را به طرفیت وی بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی ماشین توقیف شود مالک آن مجبور است تعویض پلاک انجام دهد فعلا که یک ارگان دیگر ماشین را توقیف کرده شما هم توقیف کنید فعلا تا تکلیف ماشین روشن شود .