مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام وقت بخیر
بنده چند ماه پیش در بنگاه.. ماشین فروختم و مالک خودرو هم حضور داشتن زیر قولنامه را هم امضا کرد و خریدار پول ماشین را به حساب من واریز کردن و بنده کارت بانکی خودم را به صاحب سند دادم ک صاحب خودرو بود ولی رسید نگرفتم وبعد ده روز در مرکز تعویض پلاک صاحب سند انتقال داد به خریدار ولی الان ایشون از من شکایت کردن ک من پول ایشون رو ندادم به عنوان مطالبه وجه از شکایت کرده من چطور میتوانم ثابت کنم ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

یعنی چه کارت دادم کارت اگر از کارت بانکی واریز شچده مشخص اگر نقدی بوده باید شاهد ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در حال حاضر مسئول هستید و می بایست دلایل داشته باشید و استعلام حساب طرف مقابل را نیز درخواست کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر دفاع خوبی نشده محکوم میشوید مراقب باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شاهد معرفی کنید
اگر واریزی از کارت شما بوده و برداشت و یا انتقال به کارت فروشنده مدارک مربوط را ارائه نمایید