مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام خسته نباشید.
پدر من و داییم چند ماه پیش با هم درگیر شدن.
ماجرا از این قرار بوده که مادرم از داییم شکایت کرده بود در حل اختلاف که ارثش که پیش داییم بوده و نزدیک 30 ساله که بهش نداده بوده رو بهش بده‌.
و داییم به این خاطر عصبانی شد و یک روز که پدرم داشت گوسفند ها رو به چرا می‌برد، جولوی راه پدرم رو با ماشین میگیره و با میلگردی که از قبل توی ماشین داشته ، یهویی از ماشین پیاده میشه و به پدرم حمله میکنه و اولین ضربه رو به سر پدرم میزنه و بعدش چند جای دیگه از بدن پدرم رو زخمی میکنه.ظاهرا در این حین پدرم هم با اون درگیر میشه و دو تا سنگ به داییم پرتاب میکنه تا دست از سرش برداره.
یک نفر هم به عنوان شاهد ماجرا در اون جا حضور داشت.
قبلا داییم بارها ما رو تهدید کرده بود که هممون رو میکشه.
حالا هم پدرم و هم داییم ، هر دو شکایت کردن.
پدرم از داییم شکایت کرده که همیشه تهدید کرده و اول اون بوده که اومده جولوی راهش رو گرفته‌.
داییم هم شکایت کرده که پدرم بوده که اول جولوی راهش رو گرفته. و هر دو هم پزشکی قانونی دارن. اما پزشکی قانونی پدرم بیشتره.
پلیس تحقیقات محلی انجام داده. و در تحقیقاتش نوشته شده که یک نفر که پلیس میگه نامحسوس تحقیق کرده و اسمش رو ننوشته ، شاهد بوده که (پدرم مشغول گوسفند چرانی بوده و داییم اول شروع کرده و با میلگرد به سر پدرم ضربه زده. اما پدرم هم به داییم سنگ پرتاب کرده)
ما یکی از خاله هام شاهد هست که چند روز قبل از دعوا داییم به خاله ام گفته بوده که میخوام هر جا پدر من رو ببینه بزنش.
که همین کار رو هم‌کرد.
ما اسم این خالم رو هم در دادسرا گفتیم . اما فکر نکنم خاله ام در دادگاه حاضر بشه.
اون شخصی هم که شاهد عینی بود ، اون هم به سبب فامیلی دو طرفه نمیاد شهادت بده.
ما فقط خانواده خودمون رفتیم شهادت دادیم برای پدرم. البته ما اون جا نبودیم. و فقط شرح ماجرا رو گفتیم.
داییم هم شاهد خوبی نياورده و فقط چند نفر به عنوان شاهد برای داییم اومدن که گفتن ، شنیدیم که دعوا کردن و خودشون هم اون موقع در محل درگیری حضور نداشتن.
داییم در پاسگاه و جولوی چند مامور پلیس بازم پدرم رو تهدید کرد و می‌خواست بزنش که پلیس ها جولوش رو گرفتن.
ما به پلیس ها گفتیم که برامون صورت جلسه کنن این کار داییم رو. اما نکردن.
اما ما پیش دادیار گفتیم که در پاسگاه تهدید کرده و خواسته بزنه و چند پلیس هم اون جا شاهد بودن .
فعلا رای دادیار به این صورت بوده که برای هر دو پرونده قرار جلب دادرسی صادر کرده. و فعلا جلسه ای در دادگاه تشکیل نشده.
حالا به نظرتون برای پدر من چه محکومیتی صادر میشه؟ آیا براش حکم زندان میدن؟
برای داییم چه حکمی صادر میشه؟ براش زندان میدن و یا فقط دیه؟
خواهش میکنم اگه میشه جواب بدین خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچکدام زندان ندارند فقط به پرداخت دیه محکوم میشن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر دو نفر به پرداخت دیه
و جزا نقدی محکوم خواهند شد

و مجازات حبس نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع را مطالعه کردم و نیازمند بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حبس ندارد فقط باید دیه و جزای نقدی بپردازید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر کدام تک تک بررسی شود