مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت بعد از چند سال

با سلام. چند سال پیش دامادمون با موتورسیکلت پدرم میره بیرون که پلیس موتور رو میخوابونه پارکینگ. ولی پدر من چون آدم یکدنده و لجبازیه به دلایلی اقدام نکرده برای ترخیص موتور. میخوام بدونم من که دخترشم چطور میتونم اقدام کنم بدون اینکه پدرم متوجه بشه چون اجازه نمیده بهرحال میشه فروختش برای مادرم به زخمی بزنه و اینکه خیلی سال گذشته آیا تحویل میدن یا خیر؟ کلا چندسال موتورسیکلت رو داخل پارکینگ نگهداری میکنن ؟
تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای ترخیص مدارک مالکیت وخود مالک نیاز است.ودر خصوص موارد دیگر موضوع اداری است وباید ازخود پلیس راهور جویا شوید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
برای ترخیص مالک باید شخصا پی گیری نماید یا به شما وکالت محضری دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ترخیص موتور تنها به توسط مالک آن و یا نماینده مالک صورت خواهد پذیرفت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بدون اطلاع پدرتان امکان پذیر نمی باشد می توانید از ایشان یک وکالت در دفترخانه اخذ نمایید و جهت ترخیص و پرداخت هزینه ها اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ترخیص موتور تنها به توسط مالک و یا وکیل مالک امکانپذیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از پدرتان وکالت محضری بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید وکالت محضری از مالک داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از پدرتان یک وکالت کاری در دفترخانه اخذ کنید تا بتوانید امور را انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ترخیص موتورباید مالک آن و یا نماینده مالک مراجعه کند بنابراین نیاز به وکالت کاری از پدر دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر پدرتان زنده است خودشان که مالک موتورسیکلت هستند باید پیگیری کنند و درخواست آزادی دهند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به شما نمیدن و چون خیلی وقته خوابیده احتمالا هزینه پارکینک ان بیشتر از ارزش خودش باشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مالک اقدام کند یا شما از طرف مالک‌وکالت داشته باشید و هزینه پارکینگ‌هم‌پرداخت شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بدون اذن و همراهي مالك شدني نيست