مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند وثیقه

سلام ببخشید من بابامو حدودا یه سال پیش گرفتن سند واسش گذاشتیم الان درخواست مرخصی داده میگن باید120میلیون پول نقد جریمه بدید که مرخصی بهش بدن صاحب سند هم میره دادگاه کلا سندو آزاد کنه میگن باید 120میلیونو بدید که سند آزادبشه،اگه امکان داره راهنمایی کنید که چیکار کنم چرا گیر دادن به این 120تومن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سند وثیقه را باید ازاد کنند اگر پدرتان در زندان است و شرط مرخصی هم پرداخت جریمه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر متهم در زندان باشد باید وثیقه آزاد گردد و دادگاه نمیتواند از سند رفع توقیف ننماید اگر متهم در زندان باشد

و نسبت به جزانقدی شما باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا اقساط گردد و سپس درخواست مرخصی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گیر دادن نیست جزین نقدی است که باید پرداخت شود