مشاوره حقوقی رایگان - آیابعد از توافق هیات داوران و تبدیل خواسته زوجه به طلاق توافقی توسط قاضی امکان دارد طلاق

سلام همسرم دادخواست طلاق و دادخواست مهریه و نفقه داده بودن.رای در شعبه بدوی رد و در تجدید نظر تایید شد پس از فرستادن فرجام خواهی بنده نسبت به رای دادگاه تجدید نطر قاضی شعبه بدوی قبل از جواب فرجامخواهی من و خانومم را در جلسه دادخواست مهریه دعوت به طلاق توافقی کرد و خودش پیشنهاد داد 150 سکه از دویست سکه مهریه را در قبال طلاق بزل و الباقی را دو عدد پیش وهر 9 ماه یک عدد بدهم
بنده منتظر مشخص شدن محضر بودم
تا مجدد با ابلاغیه دعوت به جلسه هیات داوران شدم توسط قاضی متن عین توافق و رای قبلی تنظیم و کاملتر شد مهریه و ..
هیچ طلبی در رابطه زوجیت از هم نداریم در رای صادره قید نشده بود که همسرم حق مهریه بذل شده را از خود صلب کرده ولی در توافق نامه هیات داوران که من سریعا ازش کپی گرفتم ثبت و با حضور سه داور امضا کردیم من هم اختیار تمام وبدون حضور خودم را برای طلاق به خانوم دادم .دو بار تقاضای اصلاحیه ودر آخر اعتراض مبنی بر عدم قید شدن همبن موضوع کردم رفتم پیش قاضی گفتم چرا قید نکردید بعد از سه ماه بی جواب ماندن که قاضی گفت برو اول سکه ها رک بده بعد بیا درستش میکنم رفتم سکه بدم گفتن طلاق نامه رو بیار .رفتم دفتر طلاق وازدواج گفتم همسرت سه ماه پیش طلاق گرفته که همسرم زنگ زدم گفت روی رای بعد از جواب فرجام خواهی و عدم پی گیری من چون نمی‌دانستم تجدید نظر حکم طلاق صادر و 100 سکه در قبال طلاق همسرم بخشیده و در مورد مهریه و دیگر خواسته جدا گانه اقدام کرده .با توجه به اینکه در دفتر خانه من حرفی از رای قبل نشنیدم و بعد از گرفتم اثر انگشت متن رو خوندم فهمیدم .دو سکه را به همسرم دادم و چک بین بانکی گرفت ودرخواست کرد به شعبه نگم در حضور شاهد .من شخصا به خود دفتردار و قاضی حصورا اطلاع دادم و بعد از 10 ماه دیدم همسرم با عوض کردن آدرس ثنا در دادگاه حقوقی تقاضای صد سکه رو کرده و با ابطال اجرائیه ثبت و لی عدم ثبت و مهر طلاق در شناسنامه خودش. در عکس پیوست دادخواست دیدم .قاضی بدون توجه به رسید پرداختی پیش قسط مهریه وامضا بر کپی چک بین بانکی بنده پرونده رو به دادگاه عمومی انقلاب همان کرج طبق ماده 12 که رابطه زوجیت نداریم فرستاد
و 25روزه خبری نشده هنوز
بنده چه باید بکنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باز هم به نحوه دیگر سوال را مجدد مطرح کرده اید