مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از اداره مالیات به وزارت بهداشت

سلام
من کارمند اداره مالیات با حدود 10 سال خدمت میباشم، سال 1397 تو رشته پزشکی پذیرفته شدم و الان در حال تحصیل هستم (مرخصی بدون حقوق) میخواستم بپرسم با توجه به اینکه فرزند جانباز 25% هستم، آیا میتونم تحت عنوان کادر درمان (پزشک) به وزارت بهداشت انتقالی بگیرم؟ (از جایی شنیدم که کارمند رسمی و دانشجوی پزشکی ایثارگر اگر تعداد واحد خاصی پاس کرده باشند میتونن به عنوان کادر درمان و نه کارمند عادی انتقالی بگیرند آیا همچین چیزی صحت دارد؟)

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.