مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت دفتر به لحاظ عدم اتمام محكوميت تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1401/10/04 تغییر کرد

سلام من یک پرونده داشتم و محکوم شدم جریمه پرداخت کردم و در روند پرونده زده
وقت نظارت دفتر به لحاظ عدم اتمام محكوميت تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1401/10/04 تغییر کرد یعنی چی؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وقت نظارت بدین معناست که قاضی پرونده در جلسه اداری پرونده را بررسی می‌کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه می‌شود حضور را از شعبه پیگیری کنید. زیرا گاهی اوقات وقت های نظارت از طرف مدیر دفتر است و قاضی قبل از آن رای صادر میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت بدین جهت صادر میشود که برای صدور رای نیاز به تحقیقات هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است پرونده شما در آن تاریخ مجدد بررسی می شود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

یعنی بخاطر اینکه پرونده نیازبه بررسی مجدد داره وقت نظارت تعیین شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جریمه را پرداخت کرده اید مشکلی پیش نمیاد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این وقت نظارت مربوط به امور شعبه است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

احتمالا محکومیت دیگری داشتید یا شخص دیگری در پرونده وجود دارد که مجازات اعمال نشده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وقت نظارت از امورات مربوط به شعبه رسیدگی کننده است در صورت تمایل می توانید حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

وقت نظارت مربوط به بررسی مجدد پرونده توسط شعبه بدون حضور طرفین است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است به شما مرتبط نیست گاه جواب بعضی استعلامها نمی آید وقت نظارت تغییر می کند.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

وقت نظارت وقتی است که قاضی مجددا پرونده را بررسی می‌کند و ممکن است مجددا تجدید شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اموردفتري و تعيين و نظارت دادگاه است