مشاوره حقوقی رایگان - خسارت وارده توسط شهرداری

سلام وقتتون بخیر. شهرداری ایستگاه بی آرتی رو میخواد جابجا کنه و جلوی ملک بنده میخواد بزنه ، با زدن ایستگاه علاوه بر اینکه دید ملک خراب میشه امکان عبور و مرور خودرو وجود نداره، کل بر ملک رو میگیره، میخواستم بدونم از چه طریقی میتونم جلوی اینکار رو بگیرم. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با تامین دلیل و بعد دادخواست صدور دستور موقت مبنی بر توقف اجرا

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

سلام،وقت بخیر
اگر ملک در طرح شهرداری باشد نمی‌توان جلوی این کار را گرفت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اقدام حقوقی با توجه به نظرات کارشناسی

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر مانع خروج شما میشود می توانید دعوای ممانعت از حق مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید ابتدا کارشناسی نماز تامین دلیل کنید و سپس شکایت کنیم اما بستگی به آن گذر و طرح نیز دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناسی شود تا میزان پخی و شرایط مانع دید بررسی شود در این صورت می توانید اقدام حقوقی نسبت به این موضوع نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوراي شهر و شركت واحداتوبوسراني

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت دید ملک نمی توانید شکایت کنید اما ببت ممانعت در استفاده از حق شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید . میتوانید ابتدا تأمین دلیل نموده و عملیات اجرایی را متوقف کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه شهرداری در دیوان عدالت اداری ثبت شکایت کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست علیه شهرداری در دیوان عدالت و اگر حقوقی بود در دادگاه عمومی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شهرداری پیگیری کنید اگر لفافه نکرد در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق شهرداری پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ازشهر داری از طریق دیوان شکایت نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر ملک طرح شهرداری باشد در هر صورت انجام می‌شود