مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با سلام
در سایت بیمه تامین اجتماعی آبان ماه سال 1376 بیمه برای من رد نشده است ولی ماههای قبل و بعد از آبان برایم بیمه رد شده است و کارفرما تایید میکند که من آبان ماه هم در آن موسسه مشغول بوده ام ولی متاسفانه اسناد و مدارک پرداخت بیمه در موسسه مذکور مفقود شده است و مدرک مکتوبی نیز که قابل استناد باشد موجود نیست ولی کارفرما حاضر است تاییدیه مکتوب بدهد که من آبان 76 آنجا اشتغال به کار داشته ام .
حال برای احیای بیمه این 1 ماه که برای من اهمیت حیاتی دارد زیرا آخر امسال بازنشسته میشوم و اگر این 1 ماه احیا نشود به فروردین سال 1402 موعد تکمیل سابقه من میفتد که از افزایش حقوق سال بعد بهرمند نخواهم شد .
خواهشمندم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با اخد گواهی از کارفرما به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کنید