مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت هزینه تمدید جواز ساختمان در روستا

سلام ما جواز ساخت ساختمانی در یکی از روستاهای استان گیلان رو داشتیم ساختمان تقریبا انتهای سالن 95ساخته شد اما بعد از آن برای گرفتن پایان کار ساختمان بلافاصله مراجعه ننمودیم
الآنم که برای گرفتن پایان کار رفته ایم. اعلام می دارند هزینه تمدید جواز برای چند سال رو پرداخت کنیم . راهکار چیست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

عوارض تمدید پروانه ساختمانی یا تأخیر در صدور پایانکارغیرقانونی است. (رای شماره 16‍02 و16‍03 مورخ 1399/11/‍04 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری - رای شماره 1728 مورخ 1399/11/‍07 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری)

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری و دیوان پیگیری کنید