مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد سرویسکار پکیج

سلام. سرویسکار پکیج هستم به منظور رفتم پس از تعمیر پکیج گفتند شماره کارت بدید شوهرم بیاد مبلغ رو می ریزه الان نزدیک یک ماه هست که پرداخت نکردند اول امروز و فردا میکرد حالا تلفن رو هم جواب نمیدن باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبلغش ارزش داره دادخواست مطالبه وجه بدهید اگر نه برید در خونه طرف و ازش بخواهید که پرداخت کنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در خصوص مطالبه هزینه تعمیر پکیج برای ایشان ارسال کنید و اعلام کنید در صورت عدم پرداخت ظرف مهلت یک هفته ناگزیر از مراجعه به دادگاه و ثبت دادخواست مناسب بوده و هزینه دادرسی و خسارت را نیز از ایشان مطالبه خواهید نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید