مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

با سلام
من 8 ماه است که ازدواج کردم، همسرم بیش از حد عصبی و بد دهن است، و این مشکلش بخاطر جو خانوادگی است که در آن بزرگ شده و از کودکی آسیب دیده است، در طول این 8 ماه سه بار روم دست بلند کرده، بهم خیانت کرده، بسیار دروغگو است، سه بار سوگند طلاق خورده است، سر مسائل بسیار جزئی بشدت عصبی میشه و به خدا و پیامبر و قرآن توهین میکنه، وسایل خونه رو میشکونه، خودزنی میکنه در حدی که کامل به بدن خودش آسیب میزنه، چندبار تهدیدم کرده که اگه ازش جدا بشم منو میکشه، چند شب پیش زنگ زد به داداشم که ازم شکایت کنه پیشش، دوتا داداشم اومدن خونمون و اونا زنگ زدن داداش اون و زن داییشم اومدن، شوهرم انقد اخلاق افتضاح از خودش نشون داد که داداشم گفت من اصلا نمیتونم بزارم خواهرم تو این خونه بمونه چون مطمئنن بهش آسیب میزنه شوهرم اجازه نمیداد من باهاشون بیام اما داداشم گفت زنگ میزنم 110 دیگه اونم مجبور شد ساکت شه و من باهاشون اومدم خونه پدرم، اونم اصلا بهم زنگ نزده و نیومده، من برای اثبات این شرایط همسرم هیچ مدرکی ندارم فقط سه جلسه رفتم مشاوره که یک جلسه ش اونم اومد، و مشاور اونو مقصر دونست، من الان نمیدونم با این شرایط چکار کنم، کاملا بلاتکلیفم.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ابتدا تصمیم بگیرید که برای زندگی تان چه می خواهید بکنید تا ما راه حل حقوقی ارائه دهیم ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به شرایط همسرتان ، ابتدا تصمیم بگیرید و سپس اقدام قانونی انجام بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهترین گزینه برای شما استفاده از اهرم فشار مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک را نمایید تا ایشان را مجبور به طلاق توافقی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا با خودتون خلوت کنید که میخواهبد چه تصمیمی بگیرید اما حربه مالی برای حقوق معریه و اجرت المثل میتواند شروع خوبی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این مرد که شما توصیف کردید به درد شما نمیخوره مگر اینکه بخواهی یه مدت باهاش زندگی کنی تا بمیره
اولین اقدام دادخواست نفقه بعد اجراییه مهریه و همزمان داوخواست تامین خواسته برای توقیف اموالی که داره بعد دادخواست جهیزیه.
برای اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من وکیل کشاورز تماس بگیرید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
به صرف این شرایط و عدم وجود رای مبنی بر موارد فوق امکان طلاق برای شما وجود ندارد.
باید شرایط عسر و حرج را اثبات نمایید.

زينب  زالي

زينب زالي :

اگر مایل به ادامه زندکی هستید ابتدا بهش وقت بدید کمکش کنید ببرید متخصص روانپزشک روانکاوی خیلی براشون موثر هست. ایشون باید اول ریشه این رفتارهاش از کودکی حل بشه تا آرام بشه. در نهایت اگر شماهم نمیخواهید وارد این مساله باشید،بهتره تصمیم بگیرید که طلاق تنها راهه. شما میتونید با توجه به رفتارها و واکنشهای شدیدی که داره اقدام به طرح دعوی طلاق کنید اما در هرصورت بهترهست تصمیم قطعیو نهاییتون را فکر کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به مطالبه حقوق مالی خود اقدام نمایید اظهارنامه ای مبنی بر نداشتن امنیت روانی و جانی به جهت ترک منزل ارسال نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید اگر مدارکی دال بر بیماری او دارید ارائه دهید همچنین شهادت شهود و درخواست بررسی توسط پزشکی قانونی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست طلاق به واسطه عسرو حرج بدهید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام چنانچه قصد طلاق دارید
میتوانید درخواست طلاق با استناد به عسر و حرج نمایید.در غیر اینصورت با بنده تماس بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید دادخواست حقوق مالی خود را مطرح نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید دادخواست طلاق بجهت اختلالات روانی زوج و عسروحرج و بیم جانی را مطرح و از دادگاه تقاضای ارجاع امر به کارشناس را نمایید البته موضوع نیاز به بررسی دقیق تری دارد حتما حضورا به وکیل مراجعه نمایید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر تصمیم شما برای جدایی قطعی بدلیل اینکه. دلایل کافی ندارید بهترین گزینه توافق با زوج است در صورت عدم توافق مهریه و نفقه خود را درخواست دهید که با استفاده از این اهرم فشار رضایت زوج را به طلاق جلب کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توافقي جدا شويد و يكديگر را بيشتر آزار ندهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما از جهات مختلفی قابل بررسی است شکایت کیفری و حقوقی قابل انجام می باشد نیاز به بررسی بیشتر است می توانید از فیلم شهادت شهود و سایر موارد استفاده نمایید