مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته/ماشین

با سلام
من خانومم برای مطالبه مهریه به اجرای ثبت رفتن و یک ماشین داشتم که توقیف سیستمی شد و چون من ماشینم منبع درآمدم بود و در داخل یک شرکت مشغول به کار بودم طی نامه هایی که اداره ثبت به من دادن و من به شرکت بردم و مستندات را تحویل اداره ثبت دادم ماشین بنده رفع توقیف شد و جز مستثنیات دین بود و آزاد شد به طور قانونی.
حال بنده بعد آزادی ماشینم 100میلیون وام و مقداری بدهی داشتم در بازار ماشین رو فروختم به برادرم و پول را به حساب بنده واریز نمودن و تعویض پلاک کردم از آنجایی که ماشینم را به برادرم دادم ماشین دست خودم هست و در آن شرکت هنوز مشغول به کار هستم، وکیل خانومم از دادگاه شکایت کیفری کردن و گفتن تبانی کردم و فرار از دین و معامله صوری بوده که قاضی حکم دادن و منع تعقیب صادر کردن.
بار دوم شکایت حقوق کردن و هنوز جلسه دادگاه تشکیل نشده که جلسه دادگاه به 4ماه دیگه موکل شده، و تمام مدارکی از جمله نامه رفع توقیفی و حکم آزادی ماشین که داره ثب داده و فیش واریزی پول برادم که به حساب من ریختن و وامی که من از بانک طلب داشتم به صورت یکجا باید پرداخت میکردم به بانک همه رو ضمیمه پرونده کردم.
آیا من با این کارم محکوم میشم به فرار از دین و تبانی و معامله صوری،یا هچگونه مشکلی برام پیش نمیاد و محکوم نمیشم،لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم به فرار از دین بستگی به نظر قاضی پرونده دارد و اینکه شواهد و مدارک موجود در پرونده به چه شکل است؟! بطور کلی معامله به قصد فرار از دین که کمتر یکسال از وقوع دین باشد محقق خواهد شد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر تخصصی موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود بسته مشاوره تلفنی خریداری نمایید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
باتوجه به رد و بدل شدن ثمن و تعویض پلاک ، خدشه ای به معامله وارد نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چند سوال مجزا است که باید تک تک بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توضیحات ارایه شده به نظر میرسد که محکومبت ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به شرح موضوع خیر ولی ثمن آن قابل توقیف می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است انتقال بعد از حکم قطعی محکومیت به پرداخت محکوم به فرار از دین محسوب میشود نه قبل از آن.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
خیر چون بعد از رفع توقیف اقدام به انتقال آن کرده اید مشکلی پیش نخواهد آمد.اما می‌توانند ثمن فروش خودرو را توقیف کنند.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه خودرو مذکور مستثنیات دین بوده است اگر فروخته شود باید مبلغ به زوجه تعلق گیرد یعنی تا زمانیکه مال در ید شما هست مستثنیات دین بوده و ابزار کار شما محسوب می گردد ولی زمانیکه فروخته میشود وجه حاصل از ان دیگر جز مستثنیات نبوده و قابل توقیف توسط زوجه می باشد. فرار از دین محسوب نمیگردد مخصوصا اگر حکم قطعی محکومیت صادر نشده باشد.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، مشخص ننمودند که موضوع دادخواست خانم علیه شما ،بابت چیست، ولی بنظر می آید که مطالبه مهریه باشد ، مدارکی که ارائه نمودید،لزومی به ارائه آن نبوده بلکه همسرتان بعدها علیه شما استفاده خواهد کرد و جلوی اعسار شما را خواهد گرفت،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد