مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام بنده شهرستانی هستم یک مادر سالخورده و پیر و یک همسر دارم خودم مستاجرم به مدت 3ماه برای یک نفر تهران شاگرد سوپرمارکت کار کردم وقت تسویه کارت پایان خدمتم رو نداد گفت گم کردم. مبلغ 900هزارتومان هم که براش کار کردم نداد. گفت 3روز دیگه میدم بعد 15 روز مادرم. خودم بهش زنگ زدیم میگه نمیدم وسایل کهنه به مشتری فروختی. مشتری کم شده. من هم خدارو شاهد میدونم خود صاحب کارم بهم گفت وسایلای کهنه رو تاریخشون رو پاک کن منم پاک کردم چون کارگرش بودم الان خواهشمندم بنده حقیر رو راهنمایی کنید باید بیشتر از پول خودم هم باید خرج کنم تا 900هزار رو بگیرم پول وکیل هم ندارم چکار کنم. هرکسی مرا راهنمایی کنه. ثوابش مانند اینه که خانه خدارو طواف کرده. خیلی وضع خانوادگی ام خرابه. مستاجرم باتشکر .اجرتون نزد خداوند متعال

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

عمل شما در رابطه با پاک کردن تاریخ مصرف و درج تاریخ تقلبی جرم بوده و مجازات زندان داره.هرچند به دستور صاحب کارتون باشه.البته ایشون هم مرتکب جرم شدن.
ولی برای دریافت حقوقتون میتونید به اداره کار شکایت کنید و تمام حقوق و مزایا و اضافه کا ی و حق بیمه رو بگیرید.