مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

من یک زمین با وکالت بلاعزل 99ساله از کسی خریدم و وکالت نامه هم ثبت دفترخانه رسمی شده حالا چون چند سالی سر نزدم از زمین کسی ان را گرفته آیا من میتونم زمین را بگیرم درضمن شخص که وکالت به من داده مرده است حالا چی میشه ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید علیه وراث فروشنده دعوای مناسب طرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وکالت نامه شما باطل شده است می بایست ابتدا موضوع را اثبات نماید و بعد از آن نسبت به عدم تصرف اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ولی وکالت نامه با فوت باطل میگردد

اگر شما مبایعه‌نامه دارید شما میتوانید با توجه به مفاد و شروط مبایعه‌نامه ، دادخواست مناسب اقامه نمایید و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكالت با فوت از بين رفته و موضوعيت ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به محض فوت یکی از طرفین ، وکالتنامه منفسخ میشود و شما فقط به عنوان یک اماره از استفاده کنید بعلاوه دلایل دیگر مالکیت خود را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت نامه با فوت منفسخ می شود
اگر قرارداد عادی داشته باشید مشکلی پیش نمیاد.