مشاوره حقوقی رایگان - فوت پدر

سلام خسته نباشید.پدر و مادر من چندین سال پیش جدا شدند و حضانت من با مادرم هست.الان متوجه شدم پدرم فوت شده.ایا بدون حضور من میتونن جنازه رو تحویل بگیرن از بیمارستان و دفن کنند؟ و اینکه ممکنه اسم منو از شناستامش خط زده باشه؟ در این صورت به من ارث تعلق نمیگیره.من تک فرزند هستم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانند تحویل بگیرند .خیر نمی تواند.اطلاعات در‌ثبت‌احوال‌موجو‌د است و قابل‌استعلام.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانند خاک کنند اما اگر اسمت در برگ انحصار وراثت نباشد کلاهبرداری ان ها محرز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قسمت اول سال شما بله امکان پذیر است شناسنامه اگر خط هم زده شده باشد نام شما جزو وراث است به شما تعلق می گیرد اما بهتر است وکیل بگیرید و موضوع را زودتر پیگیری کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بدون حضور شما جنازه تحویل اقوام درجه یک از قبیل پدر و مادر نیز خواهد شد. اسم شما از شناسنامه به هیچ عنوان حذف نخواهد شد و کل ارثیه بین شما و پدر و مادر متوفی طبق قانون تقسیم خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما جز وراث هستید و درگواهی انحصار وراثت باید نام شما نیز باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید از طریق سازمان ثبت احوال وضعیت سایر وراث وی را و از طریق سازمان ثبت اسناد و ضعیت مالی وی را جویا شوید سپس گواهی انحصار ورثه بگیرید بعد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اجازه شما الزامی نیست

امکان حذف نام فرزند از شناسنامه پدر مطلقا وجود نخواهد داشت

بله حتما به شما ارث خواهد رسید
و خود شما میتوانید پیگیری نمایید و ابتدا درخواست انحصار وراثت را
در شورا مطرح نمایید و
و سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه را اقامه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تحویل از بیمارستان وجود دارد.
برای انحصار وراثت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ارث تعلق مي گيرد
اين وظيفه شما هست كه جهت مراسم مراجعه مي داشتيد
در صورت عدم حضور ساير بستگان و در صورت عدم حضور فاميل و آشنا
شهرداري غسل و كفن و تدفين مي نمايد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانند
خیر نمی تواند خط زده باشد
در هر صورت ارث به شما تعلق می گیرد و می توانید درخواست اخذ گواهی حصر وراثت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌توانند بدون شما دفن کنند ولی نمی‌توانند اسم شما را خط بزنند