مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مهریه

من و همسرم یکسال جدا شدیم ولی من کارای طلاق رو متاسفانه تو محل قم انجام دادم یعنی همونجا ازدواج کردم رفتم محضر و طلاقمم همون قم انجام دادم .الان نمی‌خواد مهریه بده زده زیرش منم هی نمیتونم پاشم برم قم سختمه میخواستم بدونم میشه از اون شعبه قم درخواست کنم که یکاری کنن بتونم تو محل سکونت خودم یعنی نزدیکای خودمون برم دادگاه و رسیدگی کنم به کارام .میخواستم بدونم آیا امکانش هست پرونده آمو بفرستن شهر خودم تهران ؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
شما میتوانید از طریق دادگاه محل اقامت خودتان نسبت به مطالبه مهریه اقدام نمایید ، منتها چنانچه مهریه مال غیر منقول مقل زمین یا خانه باشد باید از طریق دادگاه محل وقوع ملک اقدام نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با توجه به اینکه اجرائيه بوسيله قسمت اجراء دادگاهي كه آنرا صادر كرده بموقع اجرا گذاشته ميشود و صرفاً هرگاه تمام يا قسمتي از عمليات اجرائي بايد در حوزه دادگاه ديگري بعمل آيد مدير اجرا انجام عمليات مزبور را بقسمت اجراء دادگاه ‌آن حوزه محول ميكند، امکان ارسال پرونده شما به تهران به نظر می رسد وجود نداشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به هر حال در محل سکونت زوج اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شهر محل سکونت برای مهریه اقدام کنید و می توانید از وکیل استفاده کنید