مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و ضرب و جرح با دوست دختر

با دوست دخترم دعوام شد و ایشون فحاشی به خانواده من کردند
منم کنترلم رو برای اولین بار توو زندگیم از دست دادم و درگیر شدم
ایشون رفتن بیمارستان
مدعی شدند که از طریق کلانتری شکایت کردند و پرونده رو بردن دادسرا
طبق گفته خودش از پزشکی قانونی نامه گرفته و بینی شکسته و باید جا انداخته بشه، زیر گونه کبود شده، چشمش خون مردگی داره، دست چپش هم آسیب دیده
1- چطور میتونم بفهمم که واقعا شکایت کرده؟ چون هنوز توو ثنا برای من احضاریه نیومده
2- معمولا تا پرونده از کلانتری بره دادسرا چقدر طول میکشه تا احضاریه بیاد؟
3- در صورت احضار، برای اینگونه موارد، قرار کفالت داره یا وثیقه؟ آیا ببرم با خودم؟
4- چطور ثابت کنم که جرم عمدی نبوده و کنترلم رو از دست دادم؟
5- برای اینگونه موارد زندان در نظر گرفته میشه؟
6- دیه حدودی برای موارد گفته شده چقدر هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به جرم رابطه نامشروع 80 صربه شلاق حدی وبه جرم کتک زدن یک دختر ضعیف حداقل شش ماه زندان و پرداخت دیه حداقل 60 میلیون تومان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شکایت شده باشد ابلاغ
خواهد شد
در جلسه دادسرا ، همراه با خود ، ضامن کارمند هم ببرید
جرم ضرب و جرح عمدی میباشد

مجازات دیه و حبس خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به نظر باید حبس در نطر بگیرند و این اقدام بطور قطع عمدی بوده است چه علقه قانونی بین شما با ایشان است که مورد ضرب و جرح و ارتباط ...برقرار گشته است ?!!!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
شما مرتکب جرم عمدی شده اید برای رفتن به دادسرا با خود ضامن کارمند ببرید ، حبس و دیه تعلق می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شکایتی علیه تان ثبت شده باشد برای اس ام اس می آید نمی توان زمان دقیقی برای رسیدگی در دادسرا پیش‌بینی کرد تعیین قرار تامین کیفری با قاضی است اما بهتر است شما با خودتان جواز کسب ببرید میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
موضوع شما را بررسی کردم و نیاز به گفتگو دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شکایت شده باشد ابلاغ می‌شود بابت ضرب و جرح دیه باید بپردازید

زينب  زالي

زينب زالي :

در صورت شکایت برای ضرب و شتم و.. پس از ابلاغ وکیل بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت دفاع ، از کمک یک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی
1- پس از ثبت شکواییه علیه شما معمولا پیامک ارسال می گردد.
2-مدت زمان مزبور قابل پیش بینی نمی باشد
3-تعیین نوع قرار تامینی با قاضی می باشد در صورت احضار یک ضامن کارمند و یا کاسب با خود ببرید
4-اعمال ارتکابی جرم ضرب و جرح عمدی بوده و غضب و از دست دادن کنترل تاثیری نداشته
5- در صورت اثبات و صدور حکم محکومیت حبس و دیه تعیین می گردد

یک وکیل :

با سلام
جرم ارتکابی عمدی است به محض تقدیم شکایت برای شما ابلاغ خواهد آمد مجازات حبس و پرداخت دیه در انتظار شماست.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

1-تا زمان ابلاغ منتظر بمانید
2-بستگی به تحقیقات دارد و حدودا بین یک ماه تا سه ماه
3-معمولا قرار وثیقه صادر میشود
4-ضرب و جرح غیرعمدی در این مورد مصداق ندارد
5- میتواند بنا به شرایطی حبس هم داشته باشد
6-با توجه به میزان و درجه ی جراحات که در نظریه ی پزشکی قانونی آمده است ، دیه در نظر گرفته میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظرابلاغ باشید
ضرب و جرح عمدی محسوب میشود دیه و حبس دارد
همراه خود کارمند و یا کاسب ببرید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تعیین دیه بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد ایراد ضرب و جرح مشخصا عمدی بوده ذکر این مطلب که کنترل خودم را از دست دادم عمد را تبدیل به غیر عمد نمی‌کند