مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

آیا به کسی امانتی با صورتجلسه و در حضور ریش سفیدان و امضا شهود بدهیم طرف می تواند طفره رود آیا این خیانت در امانت است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به مفاد امانت نامه ومال مورد امانت دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی خیانت در امانت است به شرطی که مدرک یا شاهد داشته باشی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله خیانت در امانت است البته با شرایط خاصی

طلق قانون اگر مالی به شخصی سپرده بشود و قرار بر این باشد که مال را در آینده مسترد نماید در صورت ممانعت امین ، جرم خیانت در امانت است اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تحویل گرفته باشد و سپس مال امانی را تصاحب کند و از استرداد آن امتناع کند در این صورت خیانت در امانت محسوب می شود

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما چنانچه تعدی و تفریط نموده باشد قابل مطالبه و خیانت در امانت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مي تواند خيانت در امانت تلقي شود به شرط قبض

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
در صورتیکه شاهد و مدرک داشته باشید بله خیانت در امانت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت خیانت در امانت شکایت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی متن صورتجلسه دارد ولیکن بنحو اجمالی در صورت تحقق عنصر سپردن و تصاحب یا امتناع از عودت و... بله جرم خیانت در امانت محقق گشته است.

یک وکیل :

با سلام
چنانچه بنا بر استرداد سند بوده و از استرداد سند خودداری شود خیانت در امانت قابل پیگیری است.

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

اگر مال رو مسترد نکنه و بتونین امانی بودن مال رو ثابت کنید بله

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله مصداق خیانت در امانت است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه مال سپرده شده و بنا بر استرداد بوده باشد و از مسترد نمودن امتناع نماید خیانت درامانت محرز می باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله عدم استرداد مال امانی در صورت درخواست استرداد خیانت در امانت است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام سوالتان واضح نیست ولی اگر منظور این است که پس نمی دهد می توانید اظهارنامه بدهید و اگر پس نداد شکایت نمایید

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام در صورت عدم استرداد آن امانتی بله