مشاوره حقوقی رایگان - مراحل تجدید نظر و نحوه گرفتن دستور در این مرحله

با سلام و وقت بخیر
اینجانب برای پرونده حضانت فرزندم میخوام تجدید نظر خواهی کنم و برای اینکار نیاز به استعلام نظر مشاوران اورژانس اجتماعی و استعلام سابقه کیفری و استعلام از ثبت احوال دارم ... حالا چطور میتونم قبل از رفتن پرونده به تجدید نظر این دستورها رو بگیرم
ایا دفتر کل دادگاه تجدید نظر این نامه ها رو به من خواهد داد یا باید منتظر باشم و از شعبه تجدید نظر این دستور هارو بگیرم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی لایحه تجدیدنظرخواهی اخذ استعلامات مزبور را تقاضا نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید
باید دادخواست خود را ارائه کنید و ضمن یک لایحه قوی دلایل خود را ارائه و سپس درخواست استعلام از مراکز مذبور را از مقام قضایی درخواست نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید همزمان با تجدیدنطرخواهی این استعلامات را از دادگاه تجدید نطر بخواهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورت تشخیص دادگاه خودش میتواند استعلام را دستور بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نیاز به دستور قضایی دارید بنابراین در زمان ارایه لایحه درخواست انجام استعلامات را هم از مرجع قضایی بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در مهلت 20 روزه می توانید استعلامات را نیز اخذ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید برای عر یک جداگانه دستور قضایی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادگاه تجدید نظر درخواست استعلام از .... را مطرح نمایید
و باید دادگاه موافقت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استعلام از طریق دادگاه و به دستور قضایی صورت خواهد گرفت اگر میخواهید دستی بگیرید با دادگاه هماهنگ کنید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بستگی به نظر دادگاه دارد ، درخواست خود را مطرح نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر دفتر کل صرفا ارجاع دهنده است کار شما مربوط به شعبه میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکانپذیر نیست
استعلام با دستور دادگاه امکانپذیر می باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

منتظر تعیین شعبه باشید فقط شعب مربوطه امکان این کار رادارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تجدیدنظرخواهی کنید و
این خواسته های خود را نیز درج کنید

یک وکیل :

با سلام
طی لایحه ای به دادگاه تقاضای استعلام خود را مطرح نمایید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در لایحه تجدید نظر خواهی استعلامات را درخواست کنید مابقی بستنی به صلاحدید دادگاه دارد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

دادگاه بدوی در صورت صلاحدید ، خودش اقدام به استعلام میکند.
لایحه ی خود را به دادگاه تجدیدنظر ارسال کنید و در همان لایحه دلایل خود جهت استعلام از مراجع را بیان نمایید.در صورتی که قضات دادگاه تجدیدنظر مجاب به استعلام از واحد ها و سازمانهای مذکور شوند، قطعا استعلام مینمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه ای که تعیین میشود تقاضا کنید

محمدرضا  ميرزاحسيني

جناب آقای محمدرضا ميرزاحسيني :

باید درخواست از طریق خدمات الکترونیک قضایی به.شعبه.دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

لایحه تجدید نظر خواهی تنظیم نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

در تجديد نظر خواهيتان عنوان نماييد در صورت نياز دادگاه استعلام خواهد نمود

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

خیر باید در دادخواست تجدیدنظر خواهی این موارد رو قید کنین و بعد از صدور ارجاع به شعبه دادگاه تجدیدنظر ،در صورت صلاحدید دادگاه ،این استعلامات انجام میشه

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در لایحه ی اعتراض تمام این موارد رو درج کنید دادگاه اگر صلاح بدانند استعلام میگیرن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ضمن تجدید نظرخواهی درخواست استعلام را دهید در صورت صلاحدید دستور لازم صادر می گردد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می بایست صبر کنید تا در دادگاه تجدیدنظر تعیین شعبه شود سپس طی یک لایحه درخواست های خود را به شعبه رسیدگی کننده تقدیم نمایید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام دادخواست تجدید نظردهید واین موارد راقیدکنید درصورت صلاحدید دادگاه بادرخواست شما موافقت میشود