مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسيدگي

سلام خسته نباشيد
از بنده به دليل حادثه حين كار شكايت شده در حالي كه كارفرما من نبودم به لوله كش گفته بودم بياد لوله كش بدون اطلاع كارگر با خودش اورده كه انگشتش زخمي شده و كارگر از من شكايت كرده ، پيامك با متن در صورت حضور ابلاغ ميشود امده بهم ميخواستم برم مسافرت ميخوام ببينم اگه در زمان مسافرت وقت رسيدگي بدن من چيكار بايد كنم ؟؟ نتونم برسم به جلسه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکیل بگیرید یا لایحه دهید اما بهتر است خودتان حضوز داشته باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتونید لایحه ارسال کنید . یا وکیل بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعلام کنید شما کار را به پیمانکار دادید و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در جلسه دادرسی شرکت و از خود دفاع نمایید یا لایحه دفاعیه برای مرجع قضایی ارسال نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت عدم امکان حضور ، میتوانید لایحه دهید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چند پرونده مستقل است که باید تک تک رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت رسیدگی دادگاه از طریق سامانه ثنا ابلاغ می شود
وقت رسیدگی در دادگاه معمولا چند روز قبلا اعلام می شود.
در مرحله دادسرا حداقل پنج روز قبل اعلام می شود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
یا خودتون باید حاضر شوید یا وکیل دادگستری به وکالت از شما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ميتوانيد كارفرما را معرفي نماييد

زينب  زالي

زينب زالي :

وکیل بگیرید یا درصورت عدم توانایی، لایحه بدید. اما ممکن هست اخذ توضیح لازم باشد که در صورت داشتن وکیل امکانپذیرتر هست تا لایحه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می بایست وکیل گرفته و یا لایحه ای از طریق دفاترخدمات قضایی ارسال نمایید

یک وکیل :

با سلام
یا لایحه تنظیم و ارسال نمایید یا وکیل اختیار نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سعی کنید شخصا حاضر شوید یا وکیل بفرستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما یا وکیل معر فی کنید یا لایحه ارسال کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

قبل از سفر به شعبه رسیدگی کننده مراجعه کنید و لایحه ی دفاعیه مبنی بر اینکه شما کارگز مذکور را استخدام نکرده اید و این دعوی متوجه شما نمی شود ، در پرونده ضمیمه کنید. در این صورت حتی در جلسه ی رسیدگی هم شرکت نکنید به دفاع شما رسیدگی می شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

عرض شود که جلسات هیات تشخیص دعاوی کارگر و کارفرما به سامانه ثنا متصل نیستند که هر جایی حضور داشته باشید لایحه الکترونیکی ارسال کنید بلکه لایحه ای دستی تنظیم میکنید و از طریق پست پیشتاز ارسال میکنید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت لزوم‌به وکلای دادگشتری وکالت بدهید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
می توانید وکیل بگیرید یا لایحه ارسال کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد