مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ زیرزمین

پارکینگ زیرزمین احداث شده با عرض درب ورودی2/40و عرض رمپ 2/70، میشه تاییدیه شهرداري رو گرفت،؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی جهت اطمینان از شهرداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه کارشناس شهرداری است که مطابق اصول معماری وشهرستای انجام شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شهرداری پیگیری کنید
سوال شما تکراری است

یک وکیل :

با سلام
بسته به موقعیت ملک و اینکه در کوچه چند متری واقع شده باشد پاسخ متفاوت خواهد بود پیشنهاد میگردد پیش از اقدام از کارشناسان شهرداری پیگیری نمایید.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام سوال حقوقی نیست

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به هیات پارکینگ شهرداری منطقه مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از شهرداری پیگیری نمایید این سوال درتخصص مهندسین و کارشناسان مربوطه می باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

ازطریق شهرداری که با نظارت کارشناس وبامجوزهای لازم صورت میگیرد