مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج مجدد

با سلام و احترام

لطفا بفرمایید متن زیر جهت اخذ رضایت محضری از همسر اول درست تنظیم شده؟
رضایت ازدواج مجدد از سوی زوجه (همسر اول)
اینجانب ........................ فرزند .................... با کد ملی ...................... در نهايت صحت و سلامت و با ميل و اراده و قصد و رضاي كامل اظهار و اعلام می نمایم در صورتی که همسرم آقای ............................... مسکن مجزایی جهت سکونت اینجانب تهیه نماید بعد از محقق شدن این شرط اينجانب رضايت كامل قلبي و باطني خود را با ازدواج مجدد همسر خود ( بنام آقاي ....... ) با هر خانم ديگري كه ايشان صلاح بداند اعلام ميدارم و نامبرده محق و مجاز است با ارائه اين سند نسبت به انجام تمامي تشريفات شرعي و قانوني و عرفي براي ازدواج مجدد اقدام نمايد و بنده حق هرگونه ادعا و اعتراضي را در حال و آينده نسبت به ايشان و زوجه آتي ايشان و نيز دفتر ازدواج مربوطه از خود سلب و ساقط مينمايم و چنانچه ادعا و اعتراضي بنمايم از درجه اعتبار ساقط بوده و نزد هيچ مقام و مرجعي مسموع نمي‌باشد.
این متن رو به یک دفترخانه اسناد رسمی نشون دادم گفتند رضایت مشروط قابل قبول نیست. ولی توی اینترنت که جستجو کردم رضایت مشروط به دعاوی کیفری و ... هست.

خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که متن مورد نظر چگونه باید تنظیم بشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

چون رضایت مشروط هست اعتبار قانونی ندارد. ابتدا به شرط عمل نموده و خانه ای مستقل تهیه کنیدبعد سراغ رضایت بروید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تعلیق بر دو نوع است تعلیق در انشا و تعلیق در منشا انچه در مفاد قراردادی شما لحاظ گردیده تعلیق در انشا بوده به عبارت دیگر انعقاد عقد و یا قرارداد حاضر و چگونگی تحقق و تکوین ان معلق به تامین مسکن کذا ......گردیده است و چون تعلیق ناظر بر انعقاد و تکوین و وجود عقد بوده و بر پایه ان استوار گردیده لذا عقد و یا قرارداد مذکور باطل و فاقد ارزش ثبتی است
ولی چنانچه همین عقد و قرارداد اثار ان معلق و تعلیق به منشا گردد صحیح است به عبارت ساده تر تعلیق اثار عقد مجاز بوده و چنانچه متعلق تعلیق به بعداز تحقق و انعقاد عقد برگردد صحیح و قابلیت ثبت سند رسمی را نیز خواهد داشت .