مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودروی اسقاطی

من یک تریلی داشتم وچک داشت نمی تونستم چک هاشو پرداخت کنم فروختم مشه به یکی که بعد از13 سال که قسمتش تمام شده بهش گفتن گفت باشه من یک بار دارم میرم وبرمیگردم رفت تریلی تو درها افتاد اون مرد فوت کرد تریلی اسقاطی شد ولی هنوز پلاکش به اسمم فعال

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست نمایید تا پلاک در لیست سیاه قرار بگیرد و