مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از خدمت ارتش

با سلام بنده درجه دار نیرو دریایی ارتش هستم که به عنوان 5سال خدمت پیمانی وارد شدم و بعد از گذشت دوره 18 ماهه اموزشی چون در زمان کرونا بود بدون هیچ درخواست و اینکه امضایی یا مدرکی مبنی بر درخواست رسمی شدن منو رسمی کردن بعد از دوره اموزشی حالا بعد 5سال میخوام بیام بیرون از ارتش استفعا منو رو بخاطر رسمی بودنم رد میکنن کاری نیست که انجام بشه داد انصراف بدم؟ حتما جواب بدید ممنون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مجدد تغيير وضعيت به پيماني پنج ساله دهيد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست استعفا بدهید و باید سازمان با استعفا شما موافقت نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
قبل از اتمام دوره ی پنج ساله میبایست اعلام می‌کردید به یگان مربوطه . و چون بعد از آن به دوره ی آموزشی اعزام شده اید به عنوان نیروی رسمی شناخته خواهید شد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام بعید می دانم که رسمی شده باشی انهم قبل از اتمام 5 سال پیمانی و انهم بدون رضایت خودتان.
با این حال اگر واقعا چنین اتفاق نادری افتاده باید استعفا بنویسی ودر استعفا نامه خود به این موضوع که من برای 5سال خدمت پیمانی استخدام شدم و بدون کسب رضایت من خودتان من را تبدیل به دائم کردید بنابراین من علاقه ای به ادامه خدمت پس از دوره 5 ساله پیمانی ندارم و استعفا می دهم

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید غیبت کنید تا اخراج نمایند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل برای مشاوره و ارائه راهکار تضمینی خروج از خدمت تماس حاصل فرمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از یگان خدمتی خود پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به شرح ماوقع از طریق دیوان پیگیری نمایید