مشاوره حقوقی رایگان - نشست ساختمان

سلام. در روز گذشته از سرامیک های کف اتاق محل کارم صدای خرد شدن سرامیک آمد و به سمت بالا حرکت کردند. بعد از اینکه همکاران تاسیسات حضور یافتند سرامیک ها را بطور کامل بلند کردند روی سیمان ها ترک هایی دیده میشد. با توجه به اینکه ساختمان دانشگاه علوم پزشکی ... قدمت بالایی دارد و 7 طبقه می باشد در سال گذشته نیز تعمیراتی داشته و دیوار هایی حذف و اضافه شدند آیا احتمال نشست ساختمان هست و باید اقدامی کرد یا تنها نوسازی سرامیک کافیه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا میزان خسارات براورد شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
از مهندسين مربوط سوال فرماييد
اين سايت در تخصص حقوقي است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از متخصصین و کارشناسان ساختمان پرسش نمایید سوال حقوقی نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کارشناسان مربوطه با معاینه محل مورد را تعیین کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما اصلا به تخصص وکیل ربطی ندارد باید از کارشناسان این زمینه استفاده وسوال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اطلاع از این امر باید بدوا درخواست تامین با جلب نظر کارشناس نمایید تا علت مذبور مورد برسی قرار بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما از یکنفر کارشناس رسمی دادگستری در رشته عمران نظر بخواهید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
باید با کارشناس رسمی دادگستری در رشته راه و ساختمان موضوع را در میان گذارید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع باید از طریق نظام مهندسی پیگیری شود . حقوقی نیست .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

این سوال حقوقی نیست و به کارشناس ساختمان مربوط است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا کارشناسی کنید تا اتفاقی نیافته و کسی اسیب ندیده است

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام این موضوع مربوط به کارشناسان رسمی می شود و می توانید از این عزیزان موضوع را پیگیری نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

از مهندسبن و کارشناسان راه و ساختمان سوال بفرمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سوال شما در تخصص کارشناس متخصص ساختمان و.. می باشد و بهتر است بازدید حضوری انجام شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تشخیص احتمال نشست از موضوعات مهندسی می باشد ولی می توانید اقدام به تامین دلیل نمایید تا در صورت تشخیص کارشناس مبنی بر احتمال نشست اقدامات بعدی انجام گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سوال شما حقوقی نم باشد

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

با سلام و احترام
باید فوراً با ارسال اظهارنامه قضایی از طریق دفاتر خدمات قضایی مستقیماً به شهردار محل ساختمان و همچنین به ریاست دانشگاه و حتی مستقیماً خطاب به وزیر بهداشت مراتب را اطلاع و اخطار دهید و بیان کنید که شرایطی به مراتب وخیمتر از ساختمان متروپل آبادان بر ساختمان محل کار شما حاکم است و در صورت بروز هرگونه سانحه و اتفاقات غیر مترقبه، ایشان نسبت به آن مسئولیت کیفری، حقکقی و اخلاقی خواهند داشت.
آطهار نماه را نیز در اختیار نشریات کثیر الانتشار قرار دهید.
همیشه در سلامت باشید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با درود
در این زمینه ابتدا تامین دلیل از شورای حل اختلاف کسب نموده و نظرات کارشناسان مربوطه را کسب نمایید ، در صورت بیم از فرونشست تقاضای کتبی به مسولان مربوطه دانشگاه و در صورت عدم توجه دادخواست الزام تغییر مکان دانشگاه رو به طرفیت دانشگاه علوم پزشکی مطرح نمایید