مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان روی تهمتی که محکوم در لایحه خود نوشته شکایت کرد؟

با سلام خدمت اساتید
به عنوان شاکی پیگیر یک پرونده حقوقی هستم و محکوم که خود دارای ده ها فقره پرونده فقره کلاهبرداری است، در اعتراض به رد اعسار خود توسط دادگاه در لایحه اعتراضی خود نوشته: "شاکی(یعنی من) از ابتدا با نیت دریافت خسارت و به قصد اخاذی و کلاهبرداری با من قرارداد بسته و من را مجبور کرده قرارداد را امضا کنم!"
میخواستم ببینم روی این مورد (تهمتی که در لایحه نوشته شده) میتونم به دلیل تهمت و افترا شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است ولیکن نتیجه. نامشخص می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اقامه دعوا افترا امکان دارد
ولی باید سؤ نیت ایشان احراز گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله عنوان افترا قابل پیگیری است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تجارت عنوان افتراء قابل شکایت هست اما به احتمال زیاد به نتیجه نخواهید رسید و قرار منع تعقیب صادر میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله شما میتوانید اقدام کنید ولی نتیجه معلوم نیست

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با درود
بله با توجه به ایراد اتهام به کلاهبرداری قابل پیگیری است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله قابل پیگیری است ولی نتیجه این نوع دعاوی بستگی به احراز سونیت و نظر قاضی دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر سو نیت ایشان را در انتساب عناوین مجرمانه به خود بتوانید ثابت کنید بله

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر شکایت حق همه است مگر اثبات کنید عمدی و از روی دروغ بوده که تقریبا غیر ممکن است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید تحت عنوان افترا پیگیری نمایید